Yaz Okulumuz

Yaz okulu programının dört bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler aşağıdaki gibi ayarlanmıştır:
 BÖLÜM I
 İNGİLİZCE DİL KURSU YAZ OKULU
Uyruklarına  bakılmaksızın, bu programa katılacak öğrenciler veya yabancı öğrenciler, öğretmenlerin denetiminde olacaktır. 09:00 - 16:00 arasında kampüs ve sosyal tesislerde etkinlikler yapılacaktır. Saat 16: 00'dan sonra 23: 00'e kadar özel etkinlikler yapılacaktır. Öğrencilere kahvaltı, öğle yemeği ve otobüs servisi sağlanacaktır.

BÖLÜM II
 TÜM GÜN İNGİLİZCE DİL YAZ OKULU

BÖLÜM III
 TÜM GÜN YAZ OKULU ETKİNLİKLERİ
 09:00 - 16:00 saatleri arasında okul tesislerinde ve sosyal tesislerde eğitim ve etkinlikler yapılacaktır. Öğrencilere öğle yemeği ve otobüs servisi sağlanacaktır.

BÖLÜM IV
DERS ODAKLI YAZ OKULU