Okul Müdürünün Mesajı

Çocuklara ne düşünecekleri değil, nasıl düşünecekleri öğretilmelidir.

Vizyonumuz, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza kendilerini güvende hissettikleri, katılımları ve başarılarıyla gurur duyabilecekleri  bir eğitim kurumu oluşturmaktır.Çocuklar, kendilerini ifade etme konusunda özgür oldukları ve kendi öğrenme potansiyellerini  yansıttıkları bir ortamda araştırmacı olmaya teşvik edilir. Çocukların tamamen özgür düşünceyle donatıldığı zaman en iyi şekilde öğrenim görebildikleri gibi etkileşimli ve eğlenceli  bir ortamda öğrenim görmeleri de büyük önem arz etmektedir.

Okul olarak, sağlıklı ve güvenli bir ortam geliştirmek en önemli misyonlarımızdan birisidir. Tüm öğrencilerimizi  en yüksek potansiyele ulaştırmak ve bu yönde motive etmek için büyük bir gayret içerisindeyiz.

Yaşam becerileri, proje tabanlı öğrenme, işbirlikçi öğrenme gibi çeşitli öğrenim stratejileri kullanmak hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimiz, toplum içinde, “hayat boyu öğrenenler” ve “sorumlu vatandaşlar” zümresine ait olacaktır.

Çocukların özgür düşünceyle donatılmaları, özgür bir ortamda bulunmaları, onların bilgi ve becerilerini, eğitim ve öğretimlerini en üst seviyelere taşıyacağına inanıyoruz.

Fatoş Mertekçi