Müdürün Mesajı

Çocukların gelişiminde, Okulöncesi dönemin artan önemi bilim dünyası tarafından kabul edilen bir gerçektir. Uzmanlar bu dönemi çocuğun altın yılları olarak adlandırırlar. Böylesine önem arzeden bu süreci; yaratıcı, çalışkan ve üretmekten mutluluk duyan, çevresine duyarlı, kendini ifade edebilen, öğrenmeye istekli bireyler yetiştirmek için programladık.

Okulumuzda 2,3,4,5 yaş gurubu çocuklara eğitim verilmektedir. Öğrencilerimizin gelişimsel becerilerinin desteklenmesi için Resim, Dans, Müzik, Beden Eğitimi, Fransızca ve Bilgisayar gibi branş dersleri ile zenginleştirilmiştir. İngilizce öğretimi, deneyimli yabancı dil öğretmenleri tarafından yürütülmektedir.

Çocuklarımızın güvenliği ve mutluluğu önceliğimizdir.

Oynarken öğreniyorum felsefemizden taviz vermeden, özgün bireyler yetiştirmek için tüm çocukları The American Future Pre-School’a oyun oynamaya ve eğlenirken öğrenmeye bekliyoruz.