Okul Politikamız

GEÇ KALMA - İZİN ALMA

• Sınıfa öğretmenden sonra giren ‘öğrenci yoklama fişine; geç kaldı’ yazılır. Nöbet odasında ‘geç kağıdı’ alarak sınıfa kabul edilir.
  •  Derslere sürekli geç gelen öğrencinin sınıf öğretmeni aileyi bilgilendirir.
  •  Öğrencinin geç geleceği günlerde aile idareyi bilgilendirmelidir.

Okul Devam Mecburiyeti ve Devamsızlıklar

• Öğrencinin okula gelmeyeceği günlerde veliler nöbet odasını/danışmayı 8.30’a kadar (0392 650 22 20) bilgilendirmeli ve doktor raporu göndermelidir.
  •  Doktor raporu devamsızlığı takiben 7 gün içinde okula ulaştırılır. 7 günü aşan raporlar dikkate alınmayacaktır.
  •  Milli Eğitim Bakanlığı bir eğitim öğretim yılı içinde öğrenciye mazeretsiz 15 gün devamsızlık hakkı tanır. Öğrencinin 15 gün devamsızlık hakkını aştığı durumlarda öğrenci sınavlara girme hakkını kaybeder ve dolayısıyla o eğitim yılını tekrarlamak durumunda kalır.
  •  Öğrencinin devamsızlık yaptığı günlerde işlenen dersleri takip etmesi kendi sorumluluğudur.

Gün içinde okul müdürü veya öğretmenlerle nasıl iletişim kurabilirim?

Öğretmenlerimiz ders saatleri dışında velilerimizle görüşebilirler. Öğretmenler ile görüşmek istediğinizde lütfen çocuğunuzun sınıf öğretmeni ile randevu ayarlayın. Okul müdürü ile görüşmek için danışma kanalı ile sekreterlikten randevu alabilirsiniz.

İrtibat numarası: 0392 650 22 20 (Danışma) veya Whatsapp 0548 825 23 43