24 Kasım Öğretmenler Günü

Öğretmeninin toplumdaki önemini ve değerini belirtmek; öğretmenler ve öğrenciler arsında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek; emekli öğretmenleri ve şu anda aramızda olmayıp ebediyete göç eden öğretmenlerimizi de saygı ile anmak; mesleğe yeni giren öğretmenlerde mesleklerinin yüceliği bilincini uyandırmak amacıyla okulumuzda tören düzenledik.
Okul kaptanlarımız günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptıktan sonra 9 ÖSS sınıfı öğrencilerimizden Damla Ahmet’ten  “ Öğretmen Olmayan Bilemez” isimli şiiri dinledik.
Okul kaptanlarımızın tüm öğrencilerimiz adına öğretmenlerimize hediye takdim etmeleriyle törenimiz sona erdi.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Edremit köyünde yer alan Follow Me Restaurant’da yemek düzenledindi. Öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen yemekte eğlenceli dakikalar yaşandı.